Persondatapolitik i KROBI Ejendomme

Hos KROBI er vi forpligtet til at beskytte dine persondata og vi respekterer din personlige integritet, når du kontakter os via onlineformular eller telefonisk såvel som når du indgår lejekontrakt med os.

Når du kontakter KROBI med henblik på at søge lejemål bliver du bedt om at oplyse navn, adresse, telefonnummer samt emailadresse. 

I forbindelse med kontakten giver du samtykke til, at KROBI og KROBIs medarbejdere må behandle oplysningerne i forbindelse med behandling af dit henvendelse.

KROBI gemmer ikke personoplysninger ved henvendelser med mindre der foreligger aftale om andet – f.eks. ved kontakttagers ønske om at blive opskrevet på venteliste til lejemål.

Ved indgåelse af lejekontrakt med KROBI henholder vi os til gældende lovgivning og krav vedrørende identifikation og legitimation af lejere. KROBI skal have legitimation i form af navn, adrese og CRP-nummer via kopi af pas, kørekort eller sygesikringsbevis.

Ifgl. lovgivningen skal KROBI ejendomme opbevare dokumentation om lejere i mindst 5 år efter lejeforholdets ophør. KROBI ejendomme gemmer dokumentation om lejere i 5 år i UNIK, hvorefter lejeres persondata slettes.

Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret.

Cookies
For at gøre din brug af vores hjemmeside så let som mulig og lave webstatistik gemmer vi cookies.

Det foregår ved, at webstedet lægger en lille bid information - en såkaldt cookie - på din computer. Cookies er en almindeligt brugt standard på internettet.

Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies.








 

Jeg har netop fået mit rest depositum retur fra Krobi efter at have boet i en af deres lejligheder i 5 år. Jeg er yderst tilfreds med den gode service jeg har fået i forbindelse med fraflyt og i alle de år jeg har boet til leje hos dem :-) - Mathilde Jørgensen
Dynamic-it leverandør af webshop
Persondatapolitik i KROBI Ejendomme
  • Krobi -
  • Samsøvej 34 -
  • 8382 Hinnerup -
  • Telefon: 70 22 21 55
Krobi baggrund