Persondatapolitik i KROBI Ejendomme

Persondatapolitik KROBI

 

Generelt

Hos KROBI er vi forpligtet til at beskytte dine persondata og vi respekterer din personlige integritet, når du kontakter os via onlineformular eller telefonisk såvel som når du indgår lejekontrakt med os.

Når du kontakter KROBI med henblik på at søge lejemål bliver du bedt om at oplyse:

·         Navn

·         Adresse

·         Telefonnummer

·         E-mailadresse.  

I forbindelse med kontakten giver du samtykke til, at KROBI og KROBIs medarbejdere må behandle oplysningerne i forbindelse med behandling af din henvendelse.

Ved indgåelse af lejekontrakt med KROBI henholder vi os til gældende lovgivning og krav vedrørende identifikation og legitimation af lejere. KROBI skal have legitimation i form af:

·         Navn

·         Adresse

·         CPR-nummer

·         Kopi af pas, kørekort eller sygesikringsbevis


Videregivelse af oplysninger
KROBI videregiver ikke personoplysninger til 3. part.

 

Sikkerhed

Persondata opbevares på firewall beskyttet server og er beskyttet mod uvedkommendes adgang og kendskab.

 

Periode for opbevaring

KROBI gemmer ikke personoplysninger ved henvendelser med mindre der foreligger aftale om andet – f.eks. ved kontakttagers ønske om at blive opskrevet på venteliste til lejemål.

Ifgl. lovgivningen skal KROBI ejendomme opbevare dokumentation om lejere i mindst 5 år efter
lejeforholdets ophør.
KROBI ejendomme gemmer dokumentation om lejere i 5 år i UNIK,
hvorefter lejeres persondata slettes.

 

Indsigts- og sletteret

Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger vi har registreret. Du har endvidere ret til at få dine personoplysninger hos os ændret, ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Du kan kræve indsigt i dine personoplysninger, ændringer eller tilbagekalde dit samtykke ved at rette henvendelse til: krobi

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger har du mulighed for at rette henvendelse til datatilsynet.

Efter reglerne i persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret.

 

Cookies

Når du besøger vores website, lægger websitet en lille bid information – en såkaldt cookie – på din computer, mobil eller lign. med det formål at genkende din enhed og dens indstillinger, så vi kan tilpasse og forbedre indholdet på vores hjemmeside, målrette vores webannoncer og lave webstatistik. Cookies er en almindeligt brugt standard på internettet og cookies kan ikke overføre virus.

KROBI bruger information om cookies til Google Analytics, Facebook og LinkedIn i forbindelse med målretning af vores online annoncering.

I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies, se vejledning her: www.minecookies.org/cookiehandtering.








 

Jeg har i 3 år lejet en dejlig lejlighed i Aalborg og har været meget tilfreds med Krobi som udlejer. Kan varmt anbefale at leje hos Krobi. - Simon Hansen
Dynamic-it leverandør af webshop
Persondatapolitik i KROBI Ejendomme
  • Krobi -
  • Samsøvej 34 -
  • 8382 Hinnerup -
  • Telefon: 70 22 21 55
Krobi baggrund